CMS – Content Management Systems


Nexus Consult heeft in eigen beheer een aantal Content Management Systems (CMS’s) ontwikkeld, die u in staat stellen om in een eenvoudige, beveiligde omgeving te kunnen werken aan de groei van uw zaak. Huidige functionaliteiten bestaan uit, maar zijn niet beperkt tot:

  • Agendabeheer van uw personeel
  • Opvolging van de verkoop van uw Account Managers en Sales Advisors
  • Commissieberekening op basis van de ingevoerde verkoop
  • Stockbeheer op basis van serienummer en op basis van aantallen
  • Facturatie van stockproducten, diensten, …
Cloud-based
Elk CMS werkt volledig in de Cloud: u heeft enkel een apparaat met internettoegang nodig. Elke medewerker kan vanop afstand inloggen, wat thuiswerk natuurlijk een pak gemakkelijk maakt! Het personeel ‘op de baan’ kan uiteraard ook inloggen, waardoor uw hele organisatie op één systeem kan werken, waar uw medewerkers zich ook bevinden.
Veilig
Uiteraard is elk CMS beveiligd tegen ongewenste bezoekers. Er is standaard enkel toegang voorzien vanuit de landen waaruit u opereert, maar dit kunnen we naar wens op elk moment aanpassen. Daarnaast kan er voorzien worden in een beveiliging op IP-adres: zo kunnen we er voor zorgen dat enkel vanop specifieke locaties, zoals uw kantoren, toegang wordt gegeven tot het Systeem. Dit kan ook in combinatie met mobiele toegang. Tot slot is er uiteraard de beveiliging via een gebruikersnaam en wachtwoord. Al wie toegang nodig heeft krijgt een aparte gebruikersnaam en wachtwoord toegewezen, en daarbij ook specifieke toegangsrechten. Een medewerker van de planning hoeft misschien geen facturen te kunnen maken, of omgekeerd.
Mobiel
De realiteit is dat een onderneming reeds geruime tijd niet meer actief is vanop slechts één locatie. Meerdere locaties, personeel op de baan, thuiswerkers, … De mogelijkheden zijn eindeloos! Elk CMS is daarom ook voorzien op een correcte weergave op Smartphones en Tablets. Op deze manier kan u dus on-the-go verderwerken met dezelfde functionaliteiten, maar in een aangepaste en makkelijk werkbare interface.