Over ons


Nexus Consult is een jonge onderneming in de IT-sector. Ze werd opgericht met als doel de onbeperkte mogelijkheden van de huidige technologische ontwikkelingen tot bij iedereen te brengen.

Vandaag wordt nog vaak gewerkt met verschillende, vaak verouderde systemen en dit binnen eenzelfde organisatie. Niet alleen brengt dit vaak beveiligingsrisico’s met zich mee: heel vaak mist de onderneming een koppeling en samenwerking tussen deze systemen die veel werk kan besparen en bovendien nog interessante informatie kan opleveren. Een optimalisatie kan u dus veel geld besparen en bovendien resulteert het vaak in een toename van de productiviteit van uw werknemers. Daar heeft uiteraard iedereen baat bij.

Dankzij onze ervaring in de verscheidene sectoren (o.a. advocatuur, telecom, energie, horeca, …) kunnen we accuraat uw behoeftes inschatten en u dan ook concreet een voorstel formuleren tot optimalisatie. We beseffen immers dat elke klant uniek is, en dat een oplossing op maat van uw onderneming moet worden uitgewerkt.

Nexus Consult richt zich vooral op ondernemingen, maar ook particulieren kunnen op onze diensten beroep doen. Ons aanbod is heel breed en gaat van eenvoudige IT-support tot het optimaliseren en onder handen nemen van uw gehele IT-infrastructuur op alle mogelijke vlakken (netwerken, servers, computers, printers, software, …). Daarnaast bieden we ook nog verscheidene software-producten aan die uw workflow kunnen optimaliseren. We ontwikkelen deze producten liefst zelf, zodat we u van een vlotte, professionele ondersteuning kunnen voorzien. We kennen immers zelf de samenstelling en structuur van onze software.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie. We maken graag een vrijblijvende offerte, aangepast aan uw noden.